E-book, který Vám pomůže začít s výrobou sýrů a dalšími mléčnými výrobky doma i na farmě.

Pochopení základů výroby Vám umožní se rozhodnout, které sýry jsou pro Vás nejzajímavější a půjdou dobře vyrobit ve Vašich podmínkách. Všechny kroky od nákupu mléka po zrání.

299.- Kč

 

Když řeknete sýr, představíte si bochník.

E-book, který Vás podrobněji zavede do výroby sýrů, které chce zkusit každý - Tvrdé a polotvrdé sýry.

Víte, že každý bochník nevzniká tím, že je lisovaný pod lisem?

295.- Kč

 

Francouzské speciality od měkkých plísňových sýrů po zrající tvrdé.

Dělení francouzských sýrů. Kozí sýry, sýry z Korsiky, čerstvý sýr, sýry zrající pod mazem, sýry s bílou a modrou plísní, sýry typu Tomme, Pyrenejské sýry, zásady výroby a receptury.

230.- Kč

 

Tažené sýry mají využití na celém světě. K přímé spotřebě i k použití v kuchyni. Přírodní i uzené. Měkké i tvrdé. K jídlu hned i ke zrání několik měsíců.

E-book, který se zabývá výrobou této speciální kategorie sýrů.

285.- Kč