E-book, který Vám pomůže začít s výrobou sýrů a dalšími mléčnými výrobky doma i na farmě.
Pochopení základů výroby Vám umožní se rozhodnout, které sýry jsou pro Vás nejzajímavější a půjdou dobře vyrobit ve Vašich podmínkách. Všechny kroky od nákupu mléka po zrání.
299.- Kč
Když řeknete sýr, představíte si bochník.
E-book, který Vás podrobněji zavede do výroby sýrů, které chce zkusit každý - Tvrdé a polotvrdé sýry.
Víte, že každý bochník nevzniká tím, že je lisovaný pod lisem?
295.- Kč
Francouzské speciality od měkkých plísňových sýrů po zrající tvrdé.
Dělení francouzských sýrů. Kozí sýry, sýry z Korsiky, čerstvý sýr, sýry zrající pod mazem, sýry s bílou a modrou plísní, sýry typu Tomme, Pyrenejské sýry, zásady výroby a receptury.
230.- Kč
Tažené sýry mají využití na celém světě. K přímé spotřebě i k použití v kuchyni. Přírodní i uzené. Měkké i tvrdé. K jídlu hned i ke zrání několik měsíců.
E-book, který se zabývá výrobou této speciální kategorie sýrů.