Individuální kurzy

Nevyhovují Vám vypsané termíny nebo náplň kurzu?

Individuální kurzy přímo pro Vás v čase, který Vám bude vyhovovat. Náplň kurzu je možné zaměřit podle Vašich konkrétních potřeb.

  • INDIVIDUÁLNÍ KURZY JSOU VÝHRADNĚ V KOMPETENCI LEKTORA. Obraťe se tedy na Petr Rys - 00420 606 213 996 nebo mail - ryspetr@gmail.com
  • domluvíte se na početu účastníků, náplni, časovém rozsahu apod.

Sýrařství je možné dohodnout průběžně. Další obory na které nejsou vypsané skupinové kurzy, jako například Výroba mýdel a Domácí pečení je třeba domluvit dopředu.

Pro zajímavost uvádíme náhled textů a náplně kurzů, které nejsou momentálně vypsané a je možné je dohodnout už jen individuálně:

Pečeme doma:

Kynutí není náhoda! Není to samovolný proces, který se dějě bez toho, aniž bychom ho mohli ovlivnit. To, jak připravíme kvásek, potom těsto, v jakých podmínkách ho necháme zrát a jakým způsobem budeme péci, zásadně ovlivní vzhled a chuť pečiva. Když těmto postupům porozumíte, konečně budete...

Přírodní mýdla - nabídka kurzů

Seznámíte se s výrobou přírodních mýdel z prvotních surovin. Přírodní mýdla jsou velice kvalitní, zdravá a příjemně voňavá. Sdělíme Vám jasné postupy, které Vás povedou krok za krokem - od nákupu surovin, přes kompletní výrobu, až po konečné krájení a balení mýdlových...

 

Termíny si domluvte s lektorem:                                  Petr Rys - 606 213 996  

nebo napište na mail: dobrykurz@gmail.com   budeme Vás kontaktovat

Chléb a pečivo je denní přílohou v našem jídelníčku. Proto jeho kvalita a chuť je pro nás zásadní. Dříve se chléb pekl téměř v každé chalupě a často se tato činnost stávala i společenskou záležitostí. A byl svělý, dobrý a zdravý ... to nebyly žádné čáry zašlých věků, jen běžně známé postupy, které všichni znali, protože je potřebovali. Průmysl se nás dlouho snažil přesvědčit, že to vyřeší za nás a usnadní nám práci ... ovšem kvalita se nějak vytratila a zdraví vzalo za své. Proto jsme oprášili původní postupy a napasovali je na dnešní podmínky. Abyste mohli udělat něco pro sebe a přitom se to dalo stihnout. Na kurzu se dozvíte základní postupy a souvisloti a pečení pro Vás přestane být jen zkoušením různých doporučených receptů. Budete vědět, jaký postup zvolit, abyste dosáhli požadovaného výsledku. Budeme čerpat z různých světových kuchyní a to proto, že každý národ má svůj chléb.