V cyklu kurzů VÝROBA SÝRŮ Vás naučime dělat sýry dobře, snadno a s radostí. Obsáhnete kompletní sortiment, včetně zakysaných výrobků. Není rozdíl zda Vás budou sýry živit nebo je budete dělat "jen tak pro sebe". Když pochopíte podstatu, množství nerozhoduje.

VÝROBA SÝRŮ

VIP kurzy - Kurzy na vybraná témata :-).   Aktuálně: Chuť Skandinávie - 23.,24.11.2019    Zaměřeno na Anglii a Irsko -...
Tento kurz se koná jednou ročně, obvykle na závěr sezóny, před prázdninami. Poprvé byl odzkoušen v roce 2012 a byl velmi úspěšný. Jedná se o průřez...
Domácích výrobců sýrů přibývá. Chuť tvořit něco svého a kvalitního je přivedla až k tomuto oboru. Tento trend je patrný nejen v Čechách. I Francie,...
Speciál zaměřený na rozsáhlý obor tažených sýrů. Skoro každá země, která má sýrařskou tradici, má ve svém výběru  často i několik sýrů tohoto...
Potřebujete se odlišit? Chcete mít nějakou perličku ve Vaší nabídce? Tady je Vaše příležitost! Právě na tomto kurzu je prostor pro spousty variant....
Máte větší množství mléka? Potřebujete vytvořit zásobu sýrů na období, kdy nebudete dojit? Dělějte sýry, které zrají krátce i dlouho, výroba je...
Kozích sýrů je mnoho druhů. Mají své zástupce od čerstvých sýrů, přes plísňové chuťovky až k bochníkům. Rozhodně zboříme mýtus o tom, že z kozího...
Praxí navážeme na Výrobu sýrů 1. Vyrobíme sýry, o kterých jste na jedničce mluvili. Co jste se na jedničce dozvěděli, na tomto kurzu uvidíte a...
Výroba sýrů 1 - základy pro všechny sýry Kurz, který je základem pro výrobu všech sýrů. Tvrdých, polotvrdých, čerstvých, plísňových, tvarohových i...

Sýry nejsou jen doménou průmyslu ... může je dělat každý, kdo je ochotný se tímto oborem zabývat a koho to baví ... jogutr, čerstvý sýr, plísňový sýr, domácí tvaroh, ba i tvrdé a polotvrdé bochníky ... 

Přihlášky v rubrice:  TERMÍNY/PŘIHLÁŠKA   informace na:  dobrykurz@gmail.com   nebo na tel. 724 574 972

Pokračovací kurzy jsou vždy paráda, odpadá počáteční ostych, dělají se pěkné věci a jde to jak po másle  :-).