Potřebujete se odlišit? Chcete mít nějakou perličku ve Vaší nabídce? Tady je Vaše příležitost!
Právě na tomto kurzu je prostor pro spousty variant. Rozmanitost chutí, vůní, tvarů a barev vás odliší a dodá Vašim sýrům vyjímečnost. Ať kozí, kravské či ovčí všechny chutnají skvěle!
Kurz pro pokročilé, kteří už mají základní znalosti o výrobě sýrů. Vhodné pro zpracovatele ovčího, kravského i kozího mléka. Při spojení s kurzem Výroba sýrů 1 získáte dostatek znalostí pro úspěšné absolvování tohoto tématu.
Plísňové sýry typu Camembert, Roquefort, Picodon, Reblochon, Saint Maure, Valencay a další. Sýry zrající pod mazem např. Livarot, Munster a pod.
Co se dozvíte?
Součástí kurzu jsou tištěné materiály sestaveny lektorem, týkající se technologie výroby a doplněny o receptury pro výrobu.
Tato fotogalerie je prázdná.